menu

Wie zijn deze knappe koppen?


Jongerenwerk Veldhoven bestaat uit een groep energieke en enthousiaste mensen. Doorpakkers met lef, humor en expertise.
Neem gerust contact op als je ergens mee zit! Je vindt onze gegevens onder de foto’s.

Fatima Achhoud

Fatima Achhoud
T. 06 48 16 99 72

Hey, ik ben Fatima!

Eerlijk, open en recht voor zijn raap, zo omschrijven de meeste mensen me. Als er wat is kun je altijd bij me terecht. Overal is wel een oplossing voor.

In 2017 ben ik begonnen bij Cordaad als jongerenwerker en inmiddels is Odeon bijna mijn 2e thuis. Je vindt me bij de meeste activiteiten wel, want stilzitten kan ik niet. Samen leuke dingen doen, even chillen, maar ook wat serieuzere praat. En dat gaat prima samen!

Wil je even kletsen? App me dan of stuur een berichtje via Insta.

Ilona Hendriks

Ilona Hendriks
T. 06 36 14 17 85

Hoi, ik ben Ilona

Sinds 2003 ben ik als jongerenwerker begonnen in Veldhoven. Na een uitstap van een paar jaar naar Valkenswaard ben ik sinds 3 jaar weer terug. Mijn werkzaamheden zijn breed en ik werk veel samen met andere partners.

Ik geef een oppascursus aan tieners, organiseer activiteiten voor jonge mantelzorgers en draai samen met MEE de groep ‘Join Us’ waar we om de week met jongeren samenkomen die zich eenzaam voelen. Verder ben ik elke donderdagavond te vinden in Odeon tijdens de inloop. En ondersteun ik jongeren met de vragen die ze hebben.

Ik focus niet op wat er niet kan, maar wat er juist wel allemaal kan! Dat vind ik ook zo mooi aan mijn werk: zien dat jongeren ontdekken dat ze meer kunnen dan ze in eerste instantie zelf dachten.

Max van Deun

Max van Deun
T. 06 51 07 15 07

Hey ik ben Max!

Misschien ken je me al van school, waar ik regelmatig voorlichting geef. En in de pauzes rondloop. Maar als je wel eens in Odeon komt dan heb je me zeker gezien. Samen met Fatima draai ik de inloopmiddag en -avonden.

Zelf hou ik enorm van sporten. Ik voetbal en ben nu bezig om te leren skateboarden! Daarnaast hou ik van fotografie en zou ik graag de wereld rond willen reizen. Ik ben open en sociaal en je zult altijd mijn oprechte mening krijgen. Een praatje maken over je weekend of juist over iets heel serieus waar je mee zit, dat kan altijd!

Je vind me vaak in Odeon en anders op Insta of op de app!

Ohja en heb je hulp nodig met je huiswerk stuur me dan een berichtje. Tot snel!

Het lijkt er op dat javascript is uitgeschakeld in deze browser. Om de site optimaal te laten functioneren dient u javascript te activeren